Aluin

Aluin is een middel dat al eeuwen de mensen helpt bij zweetklachten en kleine verwondingen.

Aluin is een eeuwen oud middel dat al door de Romeinen gebruikt werd. Het wordt gewonnen in de berggebieden van Klein-Azië en op het eiland Ischa. Aluin zorgt er voor dat de huidporiën samen trekken en kalmeert en hersteld de huid. Door het samen strekken van de huidporiën worden kleine wondjes gesloten. Ook zorgt Aluin ervoor dat de bacteriën die voor de "zweetlucht" zorgen, geneutraliseerd worden. De huid blijft wel ademen. Ook is Aluin licht desinfecterend en daarom ook effectief tegen puistjes en acné. Het is geschikt voor alle huidtypes (ook voor de gevoelige huid) en geeft een fris en schoon gevoel na het gebruik.

Het gebruik van Aluin is vrij simpel, maak het nat met wat water en strijk over de te behandelen huid. Het kan gebruikt worden na het scheren, onder de oksels en alle plaatsen waar u kleine wondjes heeft door het scheren of geen zweetlucht wilt hebben. Ook tegen zweetvoeten werkt het goed.

Onze Aluin Deo Stick bevat +/- 100 gram pure Aluin en gaat bij normaal gebruik ongeveer een jaar mee. De adviesprijs van de fabrikant is € 14,95, maar het wordt normaal verkocht voor € 7,95 tot € 9,95 per stick.

Bij ons betaalt u voor een Aluin Deo Stick maar € 1,95!

Zolang de voorraad strekt, OP = OP!!!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Aluin (Deo) stick

  • Model: Aluin
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1,95

  • Excl. BTW: € 1,61

Tags: Aluin (Deo) stick