• Tongkat Ali

Tongkat Ali

Onze Tongkat Ali is hoog geconcentreerd (200:1) en wij importeren het zelf uit Indonesië!

Tongkat ali is een kruidenmiddel dat al eeuwen deel uitmaakt van de traditionele Zuidoost-Aziatische geneeskunde. Het wordt vaak gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen, waaronder koorts, erectiestoornissen en bacteriële infecties. Studies suggereren dat Tongkat Ali de mannelijke vruchtbaarheid kan bevorderen, stress kan verlichten en de lichaamssamenstelling kan verbeteren.


Wat is Tongkat Ali?

Tongkat Ali, of longjack, is een kruidensupplement dat afkomstig is van de wortels van de groene struik Eurycoma longifolia, afkomstig uit Zuidoost-Azië. Het wordt in de traditionele geneeskunde in Maleisië, Indonesië, Vietnam en andere Aziatische landen gebruikt om malaria, infecties, koorts, mannelijke onvruchtbaarheid en erectiestoornissen te behandelen.

De gezondheidsvoordelen van Tongkat Ali zijn waarschijnlijk afkomstig van verschillende stoffen in de plant. In het bijzonder bevat Tongkat Ali flavonoïden, alkaloïden en andere verbindingen die als antioxidanten werken. Antioxidanten zijn verbindingen die cellulaire schade bestrijden die wordt veroorzaakt door moleculen die vrije radicalen worden genoemd. Ze kunnen uw lichaam ook op andere manieren ten goede komen. Tongkat Ali wordt meestal geconsumeerd in pillen die een extract van het kruid bevatten of als onderdeel van kruidendranken.


Onze Tongkat Ali capsules bevatten 420mg hoog gecontreerde (200:1) Tongkat Ali Extract. Omdat wij zo'n hoge dosering hebben, is 1 capsule per dag ruim voldoende. 100 Capsules zijn dus voldoende voor ruim 3 maanden.


Prijs is per 100 Capsules a 420mg Tongkat Ali extract, inclusief verzendkosten!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Tongkat Ali

  • Model: Tongkat Ali
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 28,95

  • Excl. BTW: € 23,93

Tags: Tongkat Ali